Lactatic acides and lactatic for longevity of poultry meat
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60162694%3A_____%2F98%3A02000011" target="_blank" >RIV/60162694:_____/98:02000011 - isvavai.cz</a>
Alternative codes found
RIV/60162694:G14__/98:02000011
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
němčina
Original language name
Milchsäure und Laktat für die Haltbarkeit von Geflügelfleisch-erzeugnissen
Original language description
Milchsäure und Laktat für die Haltbarkeit von Geflügelfleisch-erzeugnissen
Czech name
—
Czech description
—
Classification
Type
J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)
CEP classification
KA - Militarism
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
1998
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Name of the periodical
FLEISCHEREI TECHNIK
ISSN
—
e-ISSN
—
Volume of the periodical
1998
Issue of the periodical within the volume
7-8
Country of publishing house
DE - GERMANY
Number of pages
3
Pages from-to
—
UT code for WoS article
—
EID of the result in the Scopus database
—