Intake, cleaning and grading of barley
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F00%3A%230000083" target="_blank" >RIV/60193697:_____/00:#0000083 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Příjem, čištění a třídění ječmene
Original language description
Posklizňové dozrávání, dormance ječmene, období výstupu z dormance, vliv chemikálií na klíčení dormantních obilek, výstup z dormance a fytohormony.
Czech name
Příjem, čištění a třídění ječmene
Czech description
Posklizňové dozrávání, dormance ječmene, období výstupu z dormance, vliv chemikálií na klíčení dormantních obilek, výstup z dormance a fytohormony.
Classification
Type
C - Chapter in a specialist book
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
<a href="/en/project/EP0960006067" target="_blank" >EP0960006067: Research and evaluation of quality of food cereals )wheat, barley rye, oats).</a><br>
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Others
Publication year
2000
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Book/collection name
Technologie výroby sladu a piva
ISBN
80-902658-6-3
Number of pages of the result
12
Pages from-to
64-75
Number of pages of the book
—
Publisher name
Výzkumný ústav pivovarský a sladařský, a.s.
Place of publication
Praha
UT code for WoS chapter
—