All
All

What are you looking for?

All
Projects
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Dormancy, post harvest barley maturation and sprouting

Result description

Content of the chapter “Dormancy, post harvest barley maturation and sprouting“: Significance of dormancy, post harvest maturation, factors affecting dormancy and post harvest maturation, effect of husks, pericarp and testa on caryopses dormancy the kernels affect the embryo and aleurone layer on the caryopsis dormancy, the effect of inhibitors and the stimulators of germination, break of dormancy and shortening of post-harvest ripening, sprouting.

Keywords

dormancypost harvest maturationpost-harvest ripeningsprouting

The result's identifiers

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Klíčivý klid (dormance), posklizňové dozrávání ječmene a porůstání

  • Original language description

    Obsah kapitoly „Klíčivý klid (dormance), posklizňové dozrávání ječmene a porůstání“: význam dormance – klíčivého klidu, posklizňové dozrávání, faktory ovlivňující dormanci a posklizňové dozrávání, vliv pluch, oplodí a osemení na dormanci obilek, vliv zárodku a aleuronové vrstvy na dormanci obilek, vliv inhibitorů a stimulátorů klíčení, přerušení dormance a zkrácení posklizňového dozrávání, porůstání.

  • Czech name

    Klíčivý klid (dormance), posklizňové dozrávání ječmene a porůstání

  • Czech description

    Obsah kapitoly „Klíčivý klid (dormance), posklizňové dozrávání ječmene a porůstání“: význam dormance – klíčivého klidu, posklizňové dozrávání, faktory ovlivňující dormanci a posklizňové dozrávání, vliv pluch, oplodí a osemení na dormanci obilek, vliv zárodku a aleuronové vrstvy na dormanci obilek, vliv inhibitorů a stimulátorů klíčení, přerušení dormance a zkrácení posklizňového dozrávání, porůstání.

Classification

  • Type

    C - Chapter in a specialist book

  • CEP classification

    GM - Food industry

  • OECD FORD branch

Result continuities

  • Project

  • Continuities

    N - Vyzkumna aktivita podporovana z neverejnych zdroju

Others

  • Publication year

    2015

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Book/collection name

    Sladařství - teorie a praxe výroby sladu

  • ISBN

    978-80-87109-47-2

  • Number of pages of the result

    10

  • Pages from-to

    201-210

  • Number of pages of the book

    626

  • Publisher name

    Havlíček Brain Team

  • Place of publication

    Praha

  • UT code for WoS chapter

Basic information

Result type

C - Chapter in a specialist book

C

CEP

GM - Food industry

Year of implementation

2015