All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Dormancy, post harvest barley maturation and sprouting

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F15%3A%230001186" target="_blank" >RIV/60193697:_____/15:#0001186 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Klíčivý klid (dormance), posklizňové dozrávání ječmene a porůstání

  • Original language description

    Obsah kapitoly „Klíčivý klid (dormance), posklizňové dozrávání ječmene a porůstání“: význam dormance – klíčivého klidu, posklizňové dozrávání, faktory ovlivňující dormanci a posklizňové dozrávání, vliv pluch, oplodí a osemení na dormanci obilek, vliv zárodku a aleuronové vrstvy na dormanci obilek, vliv inhibitorů a stimulátorů klíčení, přerušení dormance a zkrácení posklizňového dozrávání, porůstání.

  • Czech name

    Klíčivý klid (dormance), posklizňové dozrávání ječmene a porůstání

  • Czech description

    Obsah kapitoly „Klíčivý klid (dormance), posklizňové dozrávání ječmene a porůstání“: význam dormance – klíčivého klidu, posklizňové dozrávání, faktory ovlivňující dormanci a posklizňové dozrávání, vliv pluch, oplodí a osemení na dormanci obilek, vliv zárodku a aleuronové vrstvy na dormanci obilek, vliv inhibitorů a stimulátorů klíčení, přerušení dormance a zkrácení posklizňového dozrávání, porůstání.

Classification

  • Type

    C - Chapter in a specialist book

  • CEP classification

    GM - Food industry

  • OECD FORD branch

Result continuities

  • Project

  • Continuities

    N - Vyzkumna aktivita podporovana z neverejnych zdroju

Others

  • Publication year

    2015

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Book/collection name

    Sladařství - teorie a praxe výroby sladu

  • ISBN

    978-80-87109-47-2

  • Number of pages of the result

    10

  • Pages from-to

    201-210

  • Number of pages of the book

    626

  • Publisher name

    Havlíček Brain Team

  • Place of publication

    Praha

  • UT code for WoS chapter