Brewing value of Czech and Moravian hops from the 2007 harvest
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F07%3A%230000673" target="_blank" >RIV/60193697:_____/07:#0000673 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Pivovarská hodnota českých a moravských chmelů ze sklizně 2007
Original language description
Článek v Pivovarském kalendáři 2008 (ISBN 80-86576-26-4) je věnován hodnocení obsahu alfa kyselin, beta kyselin a jejich analogů v Žateckém červeňáku ze sklizně 2007 v Žatecké pěstební oblasti. Výsledky sklizně jsou porovnány s výsledky dlouhodobého sledování obsahu hořkých kyselin v českém chmelu prováděného Výzkumným ústavem pivovarským a sladařským.
Czech name
Pivovarská hodnota českých a moravských chmelů ze sklizně 2007
Czech description
Článek v Pivovarském kalendáři 2008 (ISBN 80-86576-26-4) je věnován hodnocení obsahu alfa kyselin, beta kyselin a jejich analogů v Žateckém červeňáku ze sklizně 2007 v Žatecké pěstební oblasti. Výsledky sklizně jsou porovnány s výsledky dlouhodobého sledování obsahu hořkých kyselin v českém chmelu prováděného Výzkumným ústavem pivovarským a sladařským.
Classification
Type
O - Miscellaneous
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
N - Vyzkumna aktivita podporovana z neverejnych zdroju
Others
Publication year
2007
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů