Brewing value of Czech and Moravian hops from the 2008 harvest
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F08%3A%230000674" target="_blank" >RIV/60193697:_____/08:#0000674 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Pivovarská hodnota českých a moravských chmelů ze sklizně 2008
Original language description
Článek v Pivovarském kalendáři 2009 ( ISBN 978-80-86576-32-9) je věnován hodnocení obsahu alfa kyselin, beta kyselin a jejich analogů v Žateckém červeňáku ze sklizně 2008 v Žatecké pěstební oblasti. Výsledky sklizně jsou porovnány s výsledky dlouhodobéhosledování obsahu hořkých kyselin v českém chmelu prováděného Výzkumným ústavem pivovarským a sladařským.
Czech name
Pivovarská hodnota českých a moravských chmelů ze sklizně 2008
Czech description
Článek v Pivovarském kalendáři 2009 ( ISBN 978-80-86576-32-9) je věnován hodnocení obsahu alfa kyselin, beta kyselin a jejich analogů v Žateckém červeňáku ze sklizně 2008 v Žatecké pěstební oblasti. Výsledky sklizně jsou porovnány s výsledky dlouhodobéhosledování obsahu hořkých kyselin v českém chmelu prováděného Výzkumným ústavem pivovarským a sladařským.
Classification
Type
O - Miscellaneous
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
N - Vyzkumna aktivita podporovana z neverejnych zdroju
Others
Publication year
2008
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů