Quality of Malting Barley from the Harvest in Czech Republic 2007
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F08%3A%230000391" target="_blank" >RIV/60193697:_____/08:#0000391 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Jakost sladovnického ječmene sklizně 2007 v ČR
Original language description
Hodnocení jakosti sladovnického ječmene sklizně 2007, doporučení technologického postupu sladování ječmenů s vyšším obsahem bílkovin. Uvedení modelových příkladů zvýšení nákladů na výrobu sladu a piva.
Czech name
Jakost sladovnického ječmene sklizně 2007 v ČR
Czech description
Hodnocení jakosti sladovnického ječmene sklizně 2007, doporučení technologického postupu sladování ječmenů s vyšším obsahem bílkovin. Uvedení modelových příkladů zvýšení nákladů na výrobu sladu a piva.
Classification
Type
J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2008
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Name of the periodical
Kvasný průmysl
ISSN
0023-5830
e-ISSN
—
Volume of the periodical
54
Issue of the periodical within the volume
1
Country of publishing house
CZ - CZECH REPUBLIC
Number of pages
3
Pages from-to
14-16
UT code for WoS article
—
EID of the result in the Scopus database
—