Barley Year Book 2018
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F18%3AN0000083" target="_blank" >RIV/60193697:_____/18:N0000083 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Ječmenářská ročenka 2018
Original language description
Kniha - Dvacátý ročník Ječmenářské ročenky je určený sladařským odborníkům a pěstitelům sladovnického ječmene. Ročenka obsahuje popisy, nejrozšířenějších a nových odrůd ječmene, statistické údaje o výrobě, dovozu a vývozu ječmene a sladu, informaci o kvalitě ječmene ze sklizně 2017, adresáře majitelů odrůd ječmene, sladoven České republiky a pokusných stanovišť. V druhé části ročenky jsou informace z oblasti ječmenářství a sladovnictví Slovenské republiky. Psota, V. (ed.): Ječmenářská ročenka 2018, VÚPS, Praha 2018, 394 stran, ISBN 978-80-86576-79-4
Czech name
Ječmenářská ročenka 2018
Czech description
Kniha - Dvacátý ročník Ječmenářské ročenky je určený sladařským odborníkům a pěstitelům sladovnického ječmene. Ročenka obsahuje popisy, nejrozšířenějších a nových odrůd ječmene, statistické údaje o výrobě, dovozu a vývozu ječmene a sladu, informaci o kvalitě ječmene ze sklizně 2017, adresáře majitelů odrůd ječmene, sladoven České republiky a pokusných stanovišť. V druhé části ročenky jsou informace z oblasti ječmenářství a sladovnictví Slovenské republiky. Psota, V. (ed.): Ječmenářská ročenka 2018, VÚPS, Praha 2018, 394 stran, ISBN 978-80-86576-79-4
Classification
Type
O - Miscellaneous
CEP classification
—
OECD FORD branch
21101 - Food and beverages
Result continuities
Project
<a href="/en/project/LO1312" target="_blank" >LO1312: Sensory Research Centre in Prague and Brewhouse for research and development - sustainability and development</a><br>
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)<br>I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Others
Publication year
2018
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů