All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Barley Year Book 2019

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F19%3AN0000099" target="_blank" >RIV/60193697:_____/19:N0000099 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Ječmenářská ročenka 2019

  • Original language description

    Kniha - 21. ročník Ječmenářské ročenky je určený sladařským odborníkům a pěstitelům sladovnického ječmene. Ročenka obsahuje popisy, nejrozšířenějších a nových odrůd ječmene, statistické údaje o výrobě, dovozu a vývozu ječmene a sladu, informaci o kvalitě ječmene ze sklizně 2018, adresáře majitelů odrůd ječmene, sladoven České republiky a pokusných stanovišť. V druhé části ročenky jsou informace z oblasti ječmenářství a sladovnictví Slovenské republiky. Psota, V. (ed.): Ječmenářská ročenka 2019, VÚPS, Praha 2019, 378 stran, ISBN 978-80-86576-86-2 .

  • Czech name

    Ječmenářská ročenka 2019

  • Czech description

    Kniha - 21. ročník Ječmenářské ročenky je určený sladařským odborníkům a pěstitelům sladovnického ječmene. Ročenka obsahuje popisy, nejrozšířenějších a nových odrůd ječmene, statistické údaje o výrobě, dovozu a vývozu ječmene a sladu, informaci o kvalitě ječmene ze sklizně 2018, adresáře majitelů odrůd ječmene, sladoven České republiky a pokusných stanovišť. V druhé části ročenky jsou informace z oblasti ječmenářství a sladovnictví Slovenské republiky. Psota, V. (ed.): Ječmenářská ročenka 2019, VÚPS, Praha 2019, 378 stran, ISBN 978-80-86576-86-2 .

Classification

  • Type

    O - Miscellaneous

  • CEP classification

  • OECD FORD branch

    21101 - Food and beverages

Result continuities

  • Project

    <a href="/en/project/LO1312" target="_blank" >LO1312: Sensory Research Centre in Prague and Brewhouse for research and development - sustainability and development</a><br>

  • Continuities

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)<br>I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Others

  • Publication year

    2019

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů