All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

The impact of barley and hop antioxidants on beer sensorial stability

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F08%3A%230000480" target="_blank" >RIV/60193697:_____/08:#0000480 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Vliv antioxidantů ječmene a chmele na senzorickou stabilitu piva

  • Original language description

    Antioxidanty obsažené ve sladu a chmelu mohou ovlivnit senzorickou stabilitu piva. Byl studován vliv původu ječmene a sla-dařské technologie a stejně tak vliv původu chmele a jeho posklizňového zpracování na antiradikálové vlastnosti sladu a chmele. Bylstudován dopad antiradikálové síly a polyfenolů pivovarských surovin na senzorickou stabilitu piva. Je diskutována role pivovarských surovin v senzorické stabilitě piva. V modelových varních pokusech byl prokázán vliv antioxidačních vlastností chmele a rovněž tak sladu na zpomalení tvorby nežádoucích senzoricky aktivních látek staré chuti a zpomalení senzorického stárnutí piv.

  • Czech name

    Vliv antioxidantů ječmene a chmele na senzorickou stabilitu piva

  • Czech description

    Antioxidanty obsažené ve sladu a chmelu mohou ovlivnit senzorickou stabilitu piva. Byl studován vliv původu ječmene a sla-dařské technologie a stejně tak vliv původu chmele a jeho posklizňového zpracování na antiradikálové vlastnosti sladu a chmele. Bylstudován dopad antiradikálové síly a polyfenolů pivovarských surovin na senzorickou stabilitu piva. Je diskutována role pivovarských surovin v senzorické stabilitě piva. V modelových varních pokusech byl prokázán vliv antioxidačních vlastností chmele a rovněž tak sladu na zpomalení tvorby nežádoucích senzoricky aktivních látek staré chuti a zpomalení senzorického stárnutí piv.

Classification

  • Type

    D - Article in proceedings

  • CEP classification

    GM - Food industry

  • OECD FORD branch

Result continuities

  • Project

    Result was created during the realization of more than one project. More information in the Projects tab.

  • Continuities

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)<br>Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Others

  • Publication year

    2008

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Article name in the collection

    Sborník plných textů a prezentací XVIII. konference Technologie a hodnocení výrobků nápojového průmyslu

  • ISBN

    978-80-7080-687-6

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Number of pages

    21

  • Pages from-to

  • Publisher name

    Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

  • Place of publication

    Praha

  • Event location

    Plzeň

  • Event date

    Jun 11, 2008

  • Type of event by nationality

    CST - Celostátní akce

  • UT code for WoS article