All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Brewing quality and assorted consumption of hops in the Czech Republic

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F08%3A%230000481" target="_blank" >RIV/60193697:_____/08:#0000481 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Pivovarská kvalita a sortimentní spotřeba chmele v České republice

  • Original language description

    Výzkumný ústav pivovarský a sladařský provádí každoročně hodnocení obsahu hořkých kyselin ve sklizni chmele a hodnocení sortimentní spotřeby chmele a chmelových výrobků v pivovarech v ČR. Ve sdělení jsou diskutovány trendy kvality českého chmele a spotřeby této suroviny v českých pivovarech do roku 2007. Od roku 2000 se podíl českého chmele na celkové spotřebě zvýšil z 35 % na 50 %, zejména v souvislosti s nárůstem produkce a spotřeby chmelových pelet z nových odrůd Sládek a Premiant. Měrná dávka chmelečiní v průměru 7,2 g alfa-hořkých kyselin na 1 hl.

  • Czech name

    Pivovarská kvalita a sortimentní spotřeba chmele v České republice

  • Czech description

    Výzkumný ústav pivovarský a sladařský provádí každoročně hodnocení obsahu hořkých kyselin ve sklizni chmele a hodnocení sortimentní spotřeby chmele a chmelových výrobků v pivovarech v ČR. Ve sdělení jsou diskutovány trendy kvality českého chmele a spotřeby této suroviny v českých pivovarech do roku 2007. Od roku 2000 se podíl českého chmele na celkové spotřebě zvýšil z 35 % na 50 %, zejména v souvislosti s nárůstem produkce a spotřeby chmelových pelet z nových odrůd Sládek a Premiant. Měrná dávka chmelečiní v průměru 7,2 g alfa-hořkých kyselin na 1 hl.

Classification

  • Type

    D - Article in proceedings

  • CEP classification

    GM - Food industry

  • OECD FORD branch

Result continuities

  • Project

  • Continuities

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Others

  • Publication year

    2008

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Article name in the collection

    Sborník plných textů a prezentací XVIII. konference Technologie a hodnocení výrobků nápojového průmyslu

  • ISBN

    978-80-7080-687-6

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Number of pages

    14

  • Pages from-to

  • Publisher name

    Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

  • Place of publication

    Praha

  • Event location

    Plzeň

  • Event date

    Jun 11, 2008

  • Type of event by nationality

    CST - Celostátní akce

  • UT code for WoS article