Beer with reduced content of gluten
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F09%3A%230000500" target="_blank" >RIV/60193697:_____/09:#0000500 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Pivo se sníženým obsahem glutenu
Original language description
Pivo se sníženým obsahem glutenu, vyrobené ze sladiny obsahující 50 až 100 % ječného sladu, obsahující maximálně 10 mg glutenu na 100 g sušiny původního extraktu mladiny.
Czech name
Pivo se sníženým obsahem glutenu
Czech description
Pivo se sníženým obsahem glutenu, vyrobené ze sladiny obsahující 50 až 100 % ječného sladu, obsahující maximálně 10 mg glutenu na 100 g sušiny původního extraktu mladiny.
Classification
Type
F<sub>uzit</sub> - Utility model
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
<a href="/en/project/FI-IM5%2F067" target="_blank" >FI-IM5/067: *Research and development of technology susceptible to produce the beer for people with celiac disease (gluten free beer)</a><br>
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Others
Publication year
2009
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Patent/design ID
20079
Publisher
—
Publisher name
—
Place of publication
—
Publication country
—
Date of acceptance
—
Owner name
Výzkumný ústav pivovarský a sladařský, a.s.
Method of use
A - Výsledek využívá pouze poskytovatel
Usage type
A - K využití výsledku jiným subjektem je vždy nutné nabytí licence