All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

THE ORGANISATION AND EVALUATION THE COMPETITION: THE CZECH BEER 20XX

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F09%3A%230000503" target="_blank" >RIV/60193697:_____/09:#0000503 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Organizace a vyhodnocení soutěže piv České pivo 20XX

  • Original language description

    Metodika popisuje postup organizace a vyhodnocování soutěží piv, která je používána při oficiální soutěži organizované Českým svazem pivovarů a sladoven ve spolupráci s Výzkumným ústavem pivovarským a sladařským, a.s. Soutěž je založena na hodnocení absolutními známkami, transformovanými na pořadí. Je dvoukolová a má třístupňovou vertikální strukturu. Do výsledků soutěže jsou díky převodu na soutěžní body zahrnuty výsledky ze všech stupňů, a to s různou vahou. V metodice jsou rovněž popsána opatření, směřující k dosažení maximální objektivity výsledků. Při tvorbě metodiky byla využita řada poznatků z práce degustační komise ústavu, podílející se na řešení výzkumných projektů spojených s problematikou českého piva.

  • Czech name

    Organizace a vyhodnocení soutěže piv České pivo 20XX

  • Czech description

    Metodika popisuje postup organizace a vyhodnocování soutěží piv, která je používána při oficiální soutěži organizované Českým svazem pivovarů a sladoven ve spolupráci s Výzkumným ústavem pivovarským a sladařským, a.s. Soutěž je založena na hodnocení absolutními známkami, transformovanými na pořadí. Je dvoukolová a má třístupňovou vertikální strukturu. Do výsledků soutěže jsou díky převodu na soutěžní body zahrnuty výsledky ze všech stupňů, a to s různou vahou. V metodice jsou rovněž popsána opatření, směřující k dosažení maximální objektivity výsledků. Při tvorbě metodiky byla využita řada poznatků z práce degustační komise ústavu, podílející se na řešení výzkumných projektů spojených s problematikou českého piva.

Classification

  • Type

    N<sub>metC</sub> - Methodology certified by the authorised body

  • CEP classification

    GM - Food industry

  • OECD FORD branch

Result continuities

  • Project

  • Continuities

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Others

  • Publication year

    2009

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Internal product ID

    VÚPS/SOUT/2009/2

  • Regulation ID

  • Technical parameters

    1/2009, SZPI Brno - Nová metodika hodnocení dvoukolových soutěží piv

  • Economical parameters

    Nemá přímé finanční výstupy, je zaměřena na zvyšování objektivity výsledků soutěží piv

  • Certification body designation

    Státní zemědělská a potravinářská inspekce, ústřední inspektorát, Květná 15, 603 00 Brno. Oponentní řízení: Ing. Olga Rozsypalová (SZPI, Praha), doc. Ing. Pavel Dostálek, CSc. (VŠCHT Praha)

  • Date of certification

  • Method of use