New methodology of the CZECH BEER tasting competition
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F22%3AN0000080" target="_blank" >RIV/60193697:_____/22:N0000080 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Nová metodika degustační soutěže ČESKÉ PIVO
Original language description
Prezentace představuje novou metodiku degustační soutěže české pivo. Obecným cílem metodiky je zvyšování kvality a konkurenceschopnosti piva vyrobeného v České republice. Konkrétním cílem metodiky je splnění nejvyšších nároků na anonymitu vzorku, regulérnost a objektivitu soutěže ČESKÉ PIVO, a to jak z pohledu provedení, tak i vyhodnocení soutěže. Prezentováno na akci 29. Pivovarsko-sladařské dny, Plzeň, 2022.
Czech name
Nová metodika degustační soutěže ČESKÉ PIVO
Czech description
—
Classification
Type
O - Miscellaneous
CEP classification
—
OECD FORD branch
21101 - Food and beverages
Result continuities
Project
—
Continuities
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Others
Publication year
2022
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů