Quality of malting barley crop 2009 in the Czech Republic
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F10%3A%230000529" target="_blank" >RIV/60193697:_____/10:#0000529 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Jakost sladovnického ječmene sklizně 2009 v České republice
Original language description
Práce hodnotí jakost sladovnického ječmene v České republice ze sklizně roku 2009. Mapuje významné faktory (klimatické podmínky, výskyt chorob a škůdců, odrůdovou skladbu, výnos ječmene), které ovlivňují konečnou kvalitu sladovnického ječmene. Na základěvyhodnocení analýz ječmene a sladu vyrobeného v laboratorních podmínkách lze konstatovat, že ječmeny sklizně 2009 dávají předpoklad průměrného sladovacího ročníku.
Czech name
Jakost sladovnického ječmene sklizně 2009 v České republice
Czech description
Práce hodnotí jakost sladovnického ječmene v České republice ze sklizně roku 2009. Mapuje významné faktory (klimatické podmínky, výskyt chorob a škůdců, odrůdovou skladbu, výnos ječmene), které ovlivňují konečnou kvalitu sladovnického ječmene. Na základěvyhodnocení analýz ječmene a sladu vyrobeného v laboratorních podmínkách lze konstatovat, že ječmeny sklizně 2009 dávají předpoklad průměrného sladovacího ročníku.
Classification
Type
J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2010
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Name of the periodical
Kvasný průmysl
ISSN
0023-5830
e-ISSN
—
Volume of the periodical
56
Issue of the periodical within the volume
1
Country of publishing house
CZ - CZECH REPUBLIC
Number of pages
8
Pages from-to
—
UT code for WoS article
—
EID of the result in the Scopus database
—