How to evaluate the bitterness of beer
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F14%3A%230001029" target="_blank" >RIV/60193697:_____/14:#0001029 - isvavai.cz</a>
Result on the web
<a href="http://old.vscht.cz/kch/konfnapoje.html" target="_blank" >http://old.vscht.cz/kch/konfnapoje.html</a>
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Jak hodnotit hořkost piva
Original language description
Přednáška pro odbornou veřejnost. Pojem senzorická hořkost piva zahrnuje různé aspekty hořkého vjemu, intenzitu, charakter (příjemnost) a rychlost doznívání hořkosti po napití. V příspěvku jsou prezentovány metody objektivního hodnocení hořkosti souboremorganoleptických testů zaměřených na jednotlivé složky hořkosti piva. Konference Technologie a hodnocení výrobků nápojového průmyslu, Plzeň, 19.6.- 20.6. 2014, sborník z konference ISBN 978-80-7080-896-2.
Czech name
Jak hodnotit hořkost piva
Czech description
Přednáška pro odbornou veřejnost. Pojem senzorická hořkost piva zahrnuje různé aspekty hořkého vjemu, intenzitu, charakter (příjemnost) a rychlost doznívání hořkosti po napití. V příspěvku jsou prezentovány metody objektivního hodnocení hořkosti souboremorganoleptických testů zaměřených na jednotlivé složky hořkosti piva. Konference Technologie a hodnocení výrobků nápojového průmyslu, Plzeň, 19.6.- 20.6. 2014, sborník z konference ISBN 978-80-7080-896-2.
Classification
Type
O - Miscellaneous
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
<a href="/en/project/QI91B227" target="_blank" >QI91B227: Significance of hop beta acids for Czech beers</a><br>
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Others
Publication year
2014
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů