The barley caryopsis-view inside and view of the surface
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F14%3A%230001040" target="_blank" >RIV/60193697:_____/14:#0001040 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Obilka ječmene pohled dovnitř a pohled na povrch
Original language description
V průběhu sladování dochází v obilce k mnoha změnám. Úroveň těchto změn ovlivňuje kvalitu sladu (úroveň cytolytického, proteolytického a amylolytického rozluštění). Vady a poškození obilek ječmene jsou ovlivněny vnějším prostředím (průběh počasí) i lidským faktorem. Poškozené obilky ovlivňují kvalitu sladu i finálního výrobku. Přednáška 5. 2. 2014, Prostějov, Sladovny Soufflet, a.s.
Czech name
Obilka ječmene pohled dovnitř a pohled na povrch
Czech description
V průběhu sladování dochází v obilce k mnoha změnám. Úroveň těchto změn ovlivňuje kvalitu sladu (úroveň cytolytického, proteolytického a amylolytického rozluštění). Vady a poškození obilek ječmene jsou ovlivněny vnějším prostředím (průběh počasí) i lidským faktorem. Poškozené obilky ovlivňují kvalitu sladu i finálního výrobku. Přednáška 5. 2. 2014, Prostějov, Sladovny Soufflet, a.s.
Classification
Type
O - Miscellaneous
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Others
Publication year
2014
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů