Quality of barley grain and malt
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F20%3AN0000055" target="_blank" >RIV/60193697:_____/20:N0000055 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Kvalita zrna ječmene a sladu
Original language description
Vady a poškození obilek, příčiny jejich vzniku a jejich dopady na kvalitu sladu. Byly popsány vady a poškození obilek ječmene podle platné normy ČSN 46 1100-5. Které znaky jsou ovlivněny množstvím škrobu v zrnu? Sladování je komerční využití fyziologického procesu klíčení obilek. Hvozdění je konzervování sušením. Co se děje v průběhu sladování? Degradace buněčných stěn a kterými znaky ji hodnotíme. Degradace dusíkatých látek a kterými znaky ji hodnotíme. Degradace škrobu a kterými znaky ji hodnotíme. Aktivované enzymy pokračují ve své práci při rmutování. Přednáška - Psota, V.: Kvalita zrna ječmene a sladu. In: Seminář Klubu LOYALTY, SOUFFLET AGRO a.s. Zaječí 05. 02. 2020
Czech name
Kvalita zrna ječmene a sladu
Czech description
Vady a poškození obilek, příčiny jejich vzniku a jejich dopady na kvalitu sladu. Byly popsány vady a poškození obilek ječmene podle platné normy ČSN 46 1100-5. Které znaky jsou ovlivněny množstvím škrobu v zrnu? Sladování je komerční využití fyziologického procesu klíčení obilek. Hvozdění je konzervování sušením. Co se děje v průběhu sladování? Degradace buněčných stěn a kterými znaky ji hodnotíme. Degradace dusíkatých látek a kterými znaky ji hodnotíme. Degradace škrobu a kterými znaky ji hodnotíme. Aktivované enzymy pokračují ve své práci při rmutování. Přednáška - Psota, V.: Kvalita zrna ječmene a sladu. In: Seminář Klubu LOYALTY, SOUFFLET AGRO a.s. Zaječí 05. 02. 2020
Classification
Type
O - Miscellaneous
CEP classification
—
OECD FORD branch
21101 - Food and beverages
Result continuities
Project
—
Continuities
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Others
Publication year
2020
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů