All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Quality of barley grain and malt

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F20%3AN0000055" target="_blank" >RIV/60193697:_____/20:N0000055 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Kvalita zrna ječmene a sladu

  • Original language description

    Vady a poškození obilek, příčiny jejich vzniku a jejich dopady na kvalitu sladu. Byly popsány vady a poškození obilek ječmene podle platné normy ČSN 46 1100-5. Které znaky jsou ovlivněny množstvím škrobu v zrnu? Sladování je komerční využití fyziologického procesu klíčení obilek. Hvozdění je konzervování sušením. Co se děje v průběhu sladování? Degradace buněčných stěn a kterými znaky ji hodnotíme. Degradace dusíkatých látek a kterými znaky ji hodnotíme. Degradace škrobu a kterými znaky ji hodnotíme. Aktivované enzymy pokračují ve své práci při rmutování. Přednáška - Psota, V.: Kvalita zrna ječmene a sladu. In: Seminář Klubu LOYALTY, SOUFFLET AGRO a.s. Zaječí 05. 02. 2020

  • Czech name

    Kvalita zrna ječmene a sladu

  • Czech description

    Vady a poškození obilek, příčiny jejich vzniku a jejich dopady na kvalitu sladu. Byly popsány vady a poškození obilek ječmene podle platné normy ČSN 46 1100-5. Které znaky jsou ovlivněny množstvím škrobu v zrnu? Sladování je komerční využití fyziologického procesu klíčení obilek. Hvozdění je konzervování sušením. Co se děje v průběhu sladování? Degradace buněčných stěn a kterými znaky ji hodnotíme. Degradace dusíkatých látek a kterými znaky ji hodnotíme. Degradace škrobu a kterými znaky ji hodnotíme. Aktivované enzymy pokračují ve své práci při rmutování. Přednáška - Psota, V.: Kvalita zrna ječmene a sladu. In: Seminář Klubu LOYALTY, SOUFFLET AGRO a.s. Zaječí 05. 02. 2020

Classification

  • Type

    O - Miscellaneous

  • CEP classification

  • OECD FORD branch

    21101 - Food and beverages

Result continuities

  • Project

  • Continuities

    I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Others

  • Publication year

    2020

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů