Malt and the malt quality assessment - Limagrain
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F19%3AN0000105" target="_blank" >RIV/60193697:_____/19:N0000105 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Slad a hodnocení jeho kvality - Limagrain
Original language description
Které znaky jsou ovlivněny množstvím škrobu v zrnu? Sladování je komerční využití fyziologického procesu klíčení obilek. Hvozdění je konzervování sušením. Co se děje v průběhu sladování? Degradace buněčných stěn a kterými znaky ji hodnotíme. Degradace dusíkatých látek a kterými znaky ji hodnotíme. Degradace škrobu a kterými znaky ji hodnotíme. Aktivované enzymy pokračují ve své práci při rmutování. Přednáška - Psota, V.: Slad a hodnocení jeho kvality. In: Tradiční seminář LIMAGRAIN zaměřený na sladovnický ječmen. LCEC, Větrný Jeníkov 07. 11. 2019.
Czech name
Slad a hodnocení jeho kvality - Limagrain
Czech description
Které znaky jsou ovlivněny množstvím škrobu v zrnu? Sladování je komerční využití fyziologického procesu klíčení obilek. Hvozdění je konzervování sušením. Co se děje v průběhu sladování? Degradace buněčných stěn a kterými znaky ji hodnotíme. Degradace dusíkatých látek a kterými znaky ji hodnotíme. Degradace škrobu a kterými znaky ji hodnotíme. Aktivované enzymy pokračují ve své práci při rmutování. Přednáška - Psota, V.: Slad a hodnocení jeho kvality. In: Tradiční seminář LIMAGRAIN zaměřený na sladovnický ječmen. LCEC, Větrný Jeníkov 07. 11. 2019
Classification
Type
O - Miscellaneous
CEP classification
—
OECD FORD branch
21101 - Food and beverages
Result continuities
Project
—
Continuities
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Others
Publication year
2019
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů