Qualitative parameters of barley and malt, brewing and malting in the Czech Republic
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F14%3A%230001058" target="_blank" >RIV/60193697:_____/14:#0001058 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Kvalitativní parametry ječmene a sladu, pivovarství a sladařství v ČR
Original language description
Přednáška pro studenty AF MENDELU v rámci předmětu Hodnocení zemědělských produktů. Studenti byli seznámeni s kvalitou sladovnického ječmene na základě výsledků monitoringu kvality ječmene od pěstitelů a výsledků mikrosladování vzorků ječmene. Dále bylyprezentovány výsledky pivovarského a sladařského průmyslu v České republice. Brno 3.12.2014.
Czech name
Kvalitativní parametry ječmene a sladu, pivovarství a sladařství v ČR
Czech description
Přednáška pro studenty AF MENDELU v rámci předmětu Hodnocení zemědělských produktů. Studenti byli seznámeni s kvalitou sladovnického ječmene na základě výsledků monitoringu kvality ječmene od pěstitelů a výsledků mikrosladování vzorků ječmene. Dále bylyprezentovány výsledky pivovarského a sladařského průmyslu v České republice. Brno 3.12.2014.
Classification
Type
O - Miscellaneous
CEP classification
GC - Plant growing, crop rotation
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Others
Publication year
2014
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů