The evaluation of quality of malting barley crop and requirements of PGI České pivo
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F19%3AN0000151" target="_blank" >RIV/60193697:_____/19:N0000151 - isvavai.cz</a>
Alternative codes found
RIV/60193697:_____/13:#0000907 RIV/60193697:_____/15:#0001180 RIV/60193697:_____/16:N0000050 RIV/60193697:_____/17:N0000105
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Hodnocení kvality sklizně sladovnického ječmene a požadavky CHZO České pivo
Original language description
Přednáška pro studenty AF MENDELU v rámci předmětu Technologie kvasného průmyslu. Studenti byli seznámeni s kvalitou sladovnického ječmene na základě výsledků monitoringu kvality ječmene od pěstitelů a výsledků mikrosladování vzorků ječmene ze sklizně 2018. Dále byly prezentovány výsledky pivovarského a sladařského průmyslu v České republice. Studenti byli seznámeni s požadavky na vstupní suroviny, technologií výroby a kvalitativními parametry piva podle CHZO České pivo.
Czech name
Hodnocení kvality sklizně sladovnického ječmene a požadavky CHZO České pivo
Czech description
—
Classification
Type
O - Miscellaneous
CEP classification
—
OECD FORD branch
21101 - Food and beverages
Result continuities
Project
—
Continuities
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Others
Publication year
2019
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů