All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Malting Barley, Harvest 2014

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F15%3A%230001127" target="_blank" >RIV/60193697:_____/15:#0001127 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Sladovnický ječmen v roce 2014

  • Original language description

    Množství sklizeného ječmene je 1,4 mil. tun. Druhá polovina sklizně probíhala za nepříznivých podmínek. V porovnání s předchozím rokem byl zjištěn zvýšený výskyt biologicky a fyziologicky poškozených zrn. Obsah dusíku v ječmeni se pohybuje v širokém rozmezí od 8,4 % do 14,7 %, u nevyhovujících vzorků převládají vzorky s nízkým obsahem dusíku. I přes nadprůměrnou úrodu jarního ječmene, je k dispozici omezené množství kvalitního zrna jarního ječmene, které by splňovalo všechny požadavky kladené na kvalitní surovinu pro výrobu sladu. Kompendium 2015 ke konfrenci Deset let pro ječmen v praxi. Sdružení pro ječmen a slad, ČZU Praha, 14-16, ISBN 978-80-213-2542-5.

  • Czech name

    Sladovnický ječmen v roce 2014

  • Czech description

    Množství sklizeného ječmene je 1,4 mil. tun. Druhá polovina sklizně probíhala za nepříznivých podmínek. V porovnání s předchozím rokem byl zjištěn zvýšený výskyt biologicky a fyziologicky poškozených zrn. Obsah dusíku v ječmeni se pohybuje v širokém rozmezí od 8,4 % do 14,7 %, u nevyhovujících vzorků převládají vzorky s nízkým obsahem dusíku. I přes nadprůměrnou úrodu jarního ječmene, je k dispozici omezené množství kvalitního zrna jarního ječmene, které by splňovalo všechny požadavky kladené na kvalitní surovinu pro výrobu sladu. Kompendium 2015 ke konfrenci Deset let pro ječmen v praxi. Sdružení pro ječmen a slad, ČZU Praha, 14-16, ISBN 978-80-213-2542-5.

Classification

  • Type

    O - Miscellaneous

  • CEP classification

    GM - Food industry

  • OECD FORD branch

Result continuities

  • Project

  • Continuities

    I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Others

  • Publication year

    2015

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů