Anatomy of a barley caryopsis
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F15%3A%230001134" target="_blank" >RIV/60193697:_____/15:#0001134 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Anatomie obilky ječmene
Original language description
Přednáška na akci "Technologická porada" firmy Sladovny Soufflet ČR, a.s., Hodonice 14. 12. 2015. Anatomie obilky ječmene. Obilka je jednosemenný, suchý, nepukavý plod. V době zralosti obsahuje tři živé části (embryo, aleuronovou vrstvu a štítek). Ostatní části (plucha, pluška, oplodí, osemení a škrobový endospermu) nejsou v době zralosti živé. Každá z uvedených částí obilky má i svůj technologický význam.
Czech name
Anatomie obilky ječmene
Czech description
Přednáška na akci "Technologická porada" firmy Sladovny Soufflet ČR, a.s., Hodonice 14. 12. 2015. Anatomie obilky ječmene. Obilka je jednosemenný, suchý, nepukavý plod. V době zralosti obsahuje tři živé části (embryo, aleuronovou vrstvu a štítek). Ostatní části (plucha, pluška, oplodí, osemení a škrobový endospermu) nejsou v době zralosti živé. Každá z uvedených částí obilky má i svůj technologický význam.
Classification
Type
O - Miscellaneous
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Others
Publication year
2015
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů