The most often causes of microbial contamination of beer and its intermediary products
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F15%3A%230001156" target="_blank" >RIV/60193697:_____/15:#0001156 - isvavai.cz</a>
Alternative codes found
RIV/60193697:_____/17:N0000138 RIV/60193697:_____/18:N0000120
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Nejčastější příčiny mikrobiologické kontaminace piva a meziproduktů
Original language description
Přednáška zaměřená na příčiny kontaminace piva a meziproduktů. Prezentováno v rámci workshopu "Výroba mladiny, kvašení, zrání piva a mikrobiologie v pivovaru -Teorie a požadavky na kvalitu procesů" v Nošovicích, 2015.
Czech name
Nejčastější příčiny mikrobiologické kontaminace piva a meziproduktů
Czech description
Přednáška zaměřená na příčiny kontaminace piva a meziproduktů. Prezentováno v rámci workshopu "Výroba mladiny, kvašení, zrání piva a mikrobiologie v pivovaru -Teorie a požadavky na kvalitu procesů" v Nošovicích, 2015.
Classification
Type
O - Miscellaneous
CEP classification
EE - Microbiology, virology
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Others
Publication year
2015
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů