The secret of dry hopped beers - Review
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F18%3A43915811" target="_blank" >RIV/60461373:22330/18:43915811 - isvavai.cz</a>
Result on the web
<a href="https://www.kvasnyprumysl.cz/pdfs/kpr/2018/06/02.pdf" target="_blank" >https://www.kvasnyprumysl.cz/pdfs/kpr/2018/06/02.pdf</a>
DOI - Digital Object Identifier
<a href="http://dx.doi.org/10.18832/kp201836" target="_blank" >10.18832/kp201836</a>
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Tajemství výroby studeně chmelených piv - přehled
Original language description
Studeně chmelená piva získávají svou charakteristickou vůni z chmelového materiálu, který je cíleně dávkován ve studeném úseku výroby (odtud pak název "studené chmelení") a ačkoliv výroba těchto piv nemá v České republice tak bohatou tradici, jako například ve Velké Británii nebo Spojených státech, jejich obliba v tuzemsku každým rokem stoupá. Tato práce poskytuje ucelený soubor teoretických a praktických informací o výrobě studeně chmelených piv. Jsou zde představeny významné senzoricky aktivní látky chmele vytvářející charakteristické aroma a faktory ovlivňující jejich přestup do nápoje. Poslední část práce je věnována některým důležitým rizikovým faktorům, které je třeba při výrobě studeně chmelených piv brát v potaz.
Czech name
Tajemství výroby studeně chmelených piv - přehled
Czech description
Studeně chmelená piva získávají svou charakteristickou vůni z chmelového materiálu, který je cíleně dávkován ve studeném úseku výroby (odtud pak název "studené chmelení") a ačkoliv výroba těchto piv nemá v České republice tak bohatou tradici, jako například ve Velké Británii nebo Spojených státech, jejich obliba v tuzemsku každým rokem stoupá. Tato práce poskytuje ucelený soubor teoretických a praktických informací o výrobě studeně chmelených piv. Jsou zde představeny významné senzoricky aktivní látky chmele vytvářející charakteristické aroma a faktory ovlivňující jejich přestup do nápoje. Poslední část práce je věnována některým důležitým rizikovým faktorům, které je třeba při výrobě studeně chmelených piv brát v potaz.
Classification
Type
J<sub>imp</sub> - Article in a specialist periodical, which is included in the Web of Science database
CEP classification
—
OECD FORD branch
21101 - Food and beverages
Result continuities
Project
<a href="/en/project/QJ1610202" target="_blank" >QJ1610202: The development of novel crops to produce of food products with higher nutritional value</a><br>
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Others
Publication year
2018
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Name of the periodical
Kvasný průmysl
ISSN
0023-5830
e-ISSN
—
Volume of the periodical
64
Issue of the periodical within the volume
6
Country of publishing house
CZ - CZECH REPUBLIC
Number of pages
10
Pages from-to
287-296
UT code for WoS article
000453334600002
EID of the result in the Scopus database
—