Determination of fluorine in malting and brewing by-products using GC-MS
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F16%3AN0000019" target="_blank" >RIV/60193697:_____/16:N0000019 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Stanovení obsahu fluoru ve vedlejších pivovarsko-sladařských produktech
Original language description
Cílem metodiky je rutinní, reprodukovatelný postup pro stanovení obsahu fluoru v pivovarsko-sladařských produktech jako je mláto, sladový květ a kvasnice pomocí metody plynové chromatografie, který bude reflektovat pro tyto komodity stanovený legislativní limit 150 mg/kg.
Czech name
Stanovení obsahu fluoru ve vedlejších pivovarsko-sladařských produktech
Czech description
Cílem metodiky je rutinní, reprodukovatelný postup pro stanovení obsahu fluoru v pivovarsko-sladařských produktech jako je mláto, sladový květ a kvasnice pomocí metody plynové chromatografie, který bude reflektovat pro tyto komodity stanovený legislativní limit 150 mg/kg.
Classification
Type
N<sub>metC</sub> - Methodology certified by the authorised body
CEP classification
CB - Analytical chemistry, separation
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
<a href="/en/project/TE02000177" target="_blank" >TE02000177: Centre for Innovative Use and Strengthening of Competitiveness of Czech Brewery Raw Materials and Products</a><br>
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Others
Publication year
2016
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Internal product ID
VÚPS/2016/005-FL
Regulation ID
4/2016
Technical parameters
Smlouva o užívání výsledku: Mendelova Univerzita v Brně, IČ 62156489, smlouva uzavřena 26.1. 2016
Economical parameters
Ekonomické aspekty nelze jednoznačně vyčíslit. Metodiku využije uživatel výsledku zejména pro výuku, a dále společně s poskytovatelem metodiky pro monitoring obsahu fluoru v krmivech pocházejících z pivovarských surovin v ČR.
Certification body designation
Úsek potravinářských výrob - Úřad pro potraviny, Odbor bezpečnosti potravin,Těšnov 17, 117 05 Praha 1
Date of certification
—
Method of use
C - Výsledek je využíván bez omezení okruhu uživatelů