Compendium 2016 ABM -The effect of treatment and locality on yield of sieving fractions above 2.5 mm
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F16%3AN0000057" target="_blank" >RIV/60193697:_____/16:N0000057 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Kompendium 2016 SJS - Vliv ošetření a stanoviště na výnos předního zrna
Original language description
Kompendium 2016 ke konferenci SJS Dobrý začátek, jaký konec? Dobře zasít, dobře sklidit. JH & C,Kralupy nad Vltavou, Spolek pro ječmen a slad, p. 9-12, 2016. ISBN 978-80-213-2624-8. Výnos zrna je výsledkem působení mnoha faktorů a podmínek prostředí na rostlinu a reakcí genotypu rostliny na tyto podmínky. U sladovnických odrůd je důležitý výnos předního zrna, protože tato část produkce je ve sladovnách realizována. Na základě výsledků uvedených v uvedených v publikaci Seznam doporučených odrůd, lze odhadnout, do jaké míry je zvýšená aplikace fungicidů a hnojiv ekonomicky přínosná. Některé odrůdy reagují na aplikaci fungicidů a hnojiv výrazným zvýšením výnosu předního zrna. U jiných může být tato reakce i podstatně slabší.
Czech name
Kompendium 2016 SJS - Vliv ošetření a stanoviště na výnos předního zrna
Czech description
Kompendium 2016 ke konferenci SJS Dobrý začátek, jaký konec? Dobře zasít, dobře sklidit. JH & C,Kralupy nad Vltavou, Spolek pro ječmen a slad, p. 9-12, 2016. ISBN 978-80-213-2624-8. Výnos zrna je výsledkem působení mnoha faktorů a podmínek prostředí na rostlinu a reakcí genotypu rostliny na tyto podmínky. U sladovnických odrůd je důležitý výnos předního zrna, protože tato část produkce je ve sladovnách realizována. Na základě výsledků uvedených v uvedených v publikaci Seznam doporučených odrůd, lze odhadnout, do jaké míry je zvýšená aplikace fungicidů a hnojiv ekonomicky přínosná. Některé odrůdy reagují na aplikaci fungicidů a hnojiv výrazným zvýšením výnosu předního zrna. U jiných může být tato reakce i podstatně slabší.
Classification
Type
O - Miscellaneous
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Others
Publication year
2016
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů