Malting Barley in 2017
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F18%3AN0000028" target="_blank" >RIV/60193697:_____/18:N0000028 - isvavai.cz</a>
Alternative codes found
RIV/60193697:_____/18:N0000059
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Sladovnický ječmen v roce 2017
Original language description
Přednáška - V roce 2017 byly kvalitativní parametry zjišťovány z 277 vzorků podle ČSN 46 1100-5. Průměný obsah N-látek v zrnu byl 12,2 %, přepad zrna nad sítm 2,5 x 22 mm 88,2 %. V porovnání s rokem 2016 byl zjištěn častější výskyt mechanicky poškozených zrn, zlomků zrn a zrn s osinou. In: Konference "Systémy výživy ječmene ve variabilních podmínkách". Spolek pro ječmen a slad. 29.1.2018. Libčany., 30.1.2018. Vsisko,31.1.2018. Černá Hora
Czech name
Sladovnický ječmen v roce 2017
Czech description
Přednáška - V roce 2017 byly kvalitativní parametry zjišťovány z 277 vzorků podle ČSN 46 1100-5. Průměný obsah N-látek v zrnu byl 12,2 %, přepad zrna nad sítm 2,5 x 22 mm 88,2 %. V porovnání s rokem 2016 byl zjištěn častější výskyt mechanicky poškozených zrn, zlomků zrn a zrn s osinou. In: Konference "Systémy výživy ječmene ve variabilních podmínkách". Spolek pro ječmen a slad. 29.1.2018. Libčany., 30.1.2018. Vsisko,31.1.2018. Černá Hora
Classification
Type
O - Miscellaneous
CEP classification
—
OECD FORD branch
21101 - Food and beverages
Result continuities
Project
—
Continuities
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Others
Publication year
2018
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů