All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Malting Barley in 2017

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F18%3AN0000059" target="_blank" >RIV/60193697:_____/18:N0000059 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

    <a href="http://konference.agrobiologie.cz/2018-01-31/thomson/2018_Kompendium.pdf" target="_blank" >http://konference.agrobiologie.cz/2018-01-31/thomson/2018_Kompendium.pdf</a>

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Sladovnický ječmen v roce 2017

  • Original language description

    Článek ve sborníku - V roce 2017 byly kvalitativní parametry zjišťovány z 277 vzorků podle ČSN 46 1100-5. Průměný obsah N-látek v zrnu byl 12,2 %, přepad zrna nad sítm 2,5 x 22 mm 88,2 %. V porovnání s rokem 2016 byl zjištěn častější výskyt mechanicky poškozených zrn, zlomků zrn a zrn s osinou. In: Kompendium 2018 ke konferenci "Systémy výživy ječmene ve variabilních podmínkách". Spolek pro ječmen a slad. 29.1. - 31.1. 2018. 6 - 9. ISBN 978-80-213-2829-7.

  • Czech name

    Sladovnický ječmen v roce 2017

  • Czech description

    Článek ve sborníku - V roce 2017 byly kvalitativní parametry zjišťovány z 277 vzorků podle ČSN 46 1100-5. Průměný obsah N-látek v zrnu byl 12,2 %, přepad zrna nad sítm 2,5 x 22 mm 88,2 %. V porovnání s rokem 2016 byl zjištěn častější výskyt mechanicky poškozených zrn, zlomků zrn a zrn s osinou. In: Kompendium 2018 ke konferenci "Systémy výživy ječmene ve variabilních podmínkách". Spolek pro ječmen a slad. 29.1. - 31.1. 2018. 6 - 9. ISBN 978-80-213-2829-7.

Classification

  • Type

    D - Article in proceedings

  • CEP classification

  • OECD FORD branch

    21101 - Food and beverages

Result continuities

  • Project

  • Continuities

    I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Others

  • Publication year

    2018

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Article name in the collection

    Kompendium 2018 ke konferenci Systémy výživy ječmene ve variabilních podmínkách

  • ISBN

    978-80-213-2829-7

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Number of pages

    4

  • Pages from-to

    6 - 9

  • Publisher name

    Spolek pro ječmen a slad

  • Place of publication

    Velká Bystřice

  • Event location

    Libčany, Vsisko, Černá hora

  • Event date

    Jan 29, 2018

  • Type of event by nationality

    CST - Celostátní akce

  • UT code for WoS article