Malting Barley in 2017
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F18%3AN0000059" target="_blank" >RIV/60193697:_____/18:N0000059 - isvavai.cz</a>
Result on the web
<a href="http://konference.agrobiologie.cz/2018-01-31/thomson/2018_Kompendium.pdf" target="_blank" >http://konference.agrobiologie.cz/2018-01-31/thomson/2018_Kompendium.pdf</a>
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Sladovnický ječmen v roce 2017
Original language description
Článek ve sborníku - V roce 2017 byly kvalitativní parametry zjišťovány z 277 vzorků podle ČSN 46 1100-5. Průměný obsah N-látek v zrnu byl 12,2 %, přepad zrna nad sítm 2,5 x 22 mm 88,2 %. V porovnání s rokem 2016 byl zjištěn častější výskyt mechanicky poškozených zrn, zlomků zrn a zrn s osinou. In: Kompendium 2018 ke konferenci "Systémy výživy ječmene ve variabilních podmínkách". Spolek pro ječmen a slad. 29.1. - 31.1. 2018. 6 - 9. ISBN 978-80-213-2829-7.
Czech name
Sladovnický ječmen v roce 2017
Czech description
Článek ve sborníku - V roce 2017 byly kvalitativní parametry zjišťovány z 277 vzorků podle ČSN 46 1100-5. Průměný obsah N-látek v zrnu byl 12,2 %, přepad zrna nad sítm 2,5 x 22 mm 88,2 %. V porovnání s rokem 2016 byl zjištěn častější výskyt mechanicky poškozených zrn, zlomků zrn a zrn s osinou. In: Kompendium 2018 ke konferenci "Systémy výživy ječmene ve variabilních podmínkách". Spolek pro ječmen a slad. 29.1. - 31.1. 2018. 6 - 9. ISBN 978-80-213-2829-7.
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
—
OECD FORD branch
21101 - Food and beverages
Result continuities
Project
—
Continuities
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Others
Publication year
2018
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Kompendium 2018 ke konferenci Systémy výživy ječmene ve variabilních podmínkách
ISBN
978-80-213-2829-7
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
4
Pages from-to
6 - 9
Publisher name
Spolek pro ječmen a slad
Place of publication
Velká Bystřice
Event location
Libčany, Vsisko, Černá hora
Event date
Jan 29, 2018
Type of event by nationality
CST - Celostátní akce
UT code for WoS article
—