All
All

What are you looking for?

All
Projects
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Hop beta acids: properties, importance and use.

Result description

Scientific review describing the state of knowledge of the structure of hops beta-acids and their chemical characteristics, antimicrobial activity, and the importance of beta acids in brewing.Hop Yearbook 2016. RIBM., Prague, 2016, pp. 131-147, ISBN 978-80-86576-69-5.

Keywords

hop beta acidschemistryantimicrobial behaviourbrewing

The result's identifiers

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Beta kyseliny chmele: vlastnosti, význam a využití.

  • Original language description

    Vědecká rešerže popisující stav poznání struktury beta-kyselin chmele, jejich chemických vlastností, antimikrobiálních účinků a významu beta kyselin v pivovarství.Chmelařská ročenka 2016. VÚPS, a.s., Praha, 2016, pp. 131-147, ISBN 978-80-86576-69-5.

  • Czech name

    Beta kyseliny chmele: vlastnosti, význam a využití.

  • Czech description

    Vědecká rešerže popisující stav poznání struktury beta-kyselin chmele, jejich chemických vlastností, antimikrobiálních účinků a významu beta kyselin v pivovarství.Chmelařská ročenka 2016. VÚPS, a.s., Praha, 2016, pp. 131-147, ISBN 978-80-86576-69-5.

Classification

  • Type

    O - Miscellaneous

  • CEP classification

    CB - Analytical chemistry, separation

  • OECD FORD branch

Result continuities

Others

  • Publication year

    2016

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Result type

O - Miscellaneous

O

CEP

CB - Analytical chemistry, separation

Year of implementation

2016