Hop beta acids: properties, importance and use.
Result description
Scientific review describing the state of knowledge of the structure of hops beta-acids and their chemical characteristics, antimicrobial activity, and the importance of beta acids in brewing.Hop Yearbook 2016. RIBM., Prague, 2016, pp. 131-147, ISBN 978-80-86576-69-5.
Keywords
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
Alternative codes found
RIV/14864347:_____/16:N0000041
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Beta kyseliny chmele: vlastnosti, význam a využití.
Original language description
Vědecká rešerže popisující stav poznání struktury beta-kyselin chmele, jejich chemických vlastností, antimikrobiálních účinků a významu beta kyselin v pivovarství.Chmelařská ročenka 2016. VÚPS, a.s., Praha, 2016, pp. 131-147, ISBN 978-80-86576-69-5.
Czech name
Beta kyseliny chmele: vlastnosti, význam a využití.
Czech description
Vědecká rešerže popisující stav poznání struktury beta-kyselin chmele, jejich chemických vlastností, antimikrobiálních účinků a významu beta kyselin v pivovarství.Chmelařská ročenka 2016. VÚPS, a.s., Praha, 2016, pp. 131-147, ISBN 978-80-86576-69-5.
Classification
Type
O - Miscellaneous
CEP classification
CB - Analytical chemistry, separation
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Others
Publication year
2016
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Result type
O - Miscellaneous
CEP
CB - Analytical chemistry, separation
Year of implementation
2016