Beta acids and bitterness of beer
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F12%3A%230000788" target="_blank" >RIV/60193697:_____/12:#0000788 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Beta kyseliny a hořkost piva
Original language description
Byly připraveny várky chmelené výhradně alfa kyselinami a beta kyselinami, velmi čistým preparátem beta kyselin připraveným nově vypracovaným izolačním postupem. Výsledky ukázaly významnou senzorickou hořkost transformačních produktů beta kyselin v přibližné intenzitě jedné třetiny intenzity hořkosti iso-alfa kyselin a závislost intenzity beta-hořkosti na době varu sladiny s chmelem a míře oxidace beta-kyselin. 36. Pivovarsko-sladařský seminář, Plzeň 25. - 26. října 2012.
Czech name
Beta kyseliny a hořkost piva
Czech description
Byly připraveny várky chmelené výhradně alfa kyselinami a beta kyselinami, velmi čistým preparátem beta kyselin připraveným nově vypracovaným izolačním postupem. Výsledky ukázaly významnou senzorickou hořkost transformačních produktů beta kyselin v přibližné intenzitě jedné třetiny intenzity hořkosti iso-alfa kyselin a závislost intenzity beta-hořkosti na době varu sladiny s chmelem a míře oxidace beta-kyselin. 36. Pivovarsko-sladařský seminář, Plzeň 25. - 26. října 2012.
Classification
Type
O - Miscellaneous
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
<a href="/en/project/QI91B227" target="_blank" >QI91B227: Significance of hop beta acids for Czech beers</a><br>
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Others
Publication year
2012
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů