How beer foam is formed and why it is white
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F16%3AN0000107" target="_blank" >RIV/60193697:_____/16:N0000107 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Jak vzniká pivní pěna, proč je bílá
Original language description
Přednáška pro odbornou veřejnost zaměřená na vlastnosti pivní pěny a možnosti technologického ovlivnění pěnivosti. Workshop - Mikrobiologie v pivovaru a vliv mikroorganismů na pěnivost piva, Praha, 9.12. - 10.12.2016.
Czech name
Jak vzniká pivní pěna, proč je bílá
Czech description
Přednáška pro odbornou veřejnost zaměřená na vlastnosti pivní pěny a možnosti technologického ovlivnění pěnivosti. Workshop - Mikrobiologie v pivovaru a vliv mikroorganismů na pěnivost piva, Praha, 9.12. - 10.12.2016.
Classification
Type
O - Miscellaneous
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Others
Publication year
2016
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů