Technology of malting
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F16%3AN0000109" target="_blank" >RIV/60193697:_____/16:N0000109 - isvavai.cz</a>
Alternative codes found
RIV/60193697:_____/17:N0000100
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Technologie sladování
Original language description
Účastníci byly seznámeni s jednotlivými fázemi výroby sladu (příjem, čištění a skladování ječmene, máčení, klíčení, hvozdění, skladování a expedice sladu). Přednáška pro odbornou věřejnost - workshop - Pivovarské suroviny, Nošovice, 14.10.-15.10.2016.
Czech name
Technologie sladování
Czech description
Účastníci byly seznámeni s jednotlivými fázemi výroby sladu (příjem, čištění a skladování ječmene, máčení, klíčení, hvozdění, skladování a expedice sladu). Přednáška pro odbornou věřejnost - workshop - Pivovarské suroviny, Nošovice, 14.10.-15.10.2016.
Classification
Type
O - Miscellaneous
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Others
Publication year
2016
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů