The aims and methods of beer fermentation and maturation
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F16%3AN0000119" target="_blank" >RIV/60193697:_____/16:N0000119 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Pivovarské kvašení, zrání piva
Original language description
Příspěvek zahrnuje základní metody kvašení piva s použitím svrchních a spodních pivovarských kvasinek rodu Saccharomyces, podmínky a následné zrání (dokvašování) piva. Přednáška - workshop - Stěžejní kroky při výrobě piva, mikrobiologie v pivovaru , Nošovice, 4.11. - 5.11.2016.
Czech name
Pivovarské kvašení, zrání piva
Czech description
Příspěvek zahrnuje základní metody kvašení piva s použitím svrchních a spodních pivovarských kvasinek rodu Saccharomyces, podmínky a následné zrání (dokvašování) piva. Přednáška - workshop - Stěžejní kroky při výrobě piva, mikrobiologie v pivovaru , Nošovice, 4.11. - 5.11.2016.
Classification
Type
O - Miscellaneous
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Others
Publication year
2016
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů