Sanitation and microbiology of beer dispense systems, nonalcoholic beer on trade (risks)
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F17%3AN0000127" target="_blank" >RIV/60193697:_____/17:N0000127 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Sanitace a mikrobiologie výčepních zařízení, nealkoholické pivo v on trade (rizika)
Original language description
Přednáška. Pivní výčep je otevřený systém, z něhož se do pivního vedení prostřednictvím zejména výčepních kohoutů může dostávat rozmanitá mikrobiální kontaminace. V příspěvku byly prezentovány faktory ovlivňující hygienický stav pivního vedení (četnost sanitace, způsob provádění sanitace, délka pivního vedení, druh čepovaného piva, případně jiných nápojů, atd.) a tím i kvalitu čepovaného piva.
Czech name
Sanitace a mikrobiologie výčepních zařízení, nealkoholické pivo v on trade (rizika)
Czech description
Přednáška. Pivní výčep je otevřený systém, z něhož se do pivního vedení prostřednictvím zejména výčepních kohoutů může dostávat rozmanitá mikrobiální kontaminace. V příspěvku byly prezentovány faktory ovlivňující hygienický stav pivního vedení (četnost sanitace, způsob provádění sanitace, délka pivního vedení, druh čepovaného piva, případně jiných nápojů, atd.) a tím i kvalitu čepovaného piva.
Classification
Type
O - Miscellaneous
CEP classification
—
OECD FORD branch
10606 - Microbiology
Result continuities
Project
<a href="/en/project/LO1312" target="_blank" >LO1312: Sensory Research Centre in Prague and Brewhouse for research and development - sustainability and development</a><br>
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Others
Publication year
2017
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů