All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Beer stabilization and beer packing

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F17%3AN0000142" target="_blank" >RIV/60193697:_____/17:N0000142 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Stabilizace piva a stáčení do přepravních obalů

  • Original language description

    Přednáška na workshopu Filtrace, stáčení, stabilizace a skladování piva – teorie a požadavky na kvalitu procesů, Nošovice, 1.-2.12.2017. Příspěvek zahrnuje základní metody stabilizace piva. Dvě hlavní skupiny látek jsou prekurzory zákalů - bílkoviny a třísloviny. Odstranění těchto zákalotvorných látek z piva lze několika metodami např.: adsorpcí během křemelinové filtrace, adsorpcí v odděleném filtračním kroku, sedimentací nebo enzymaticky.Přednáška o stáčení piva, zaměřeno na spodně kvašený ležák. Důraz byl kladen na nejrozšířenější technologie a jejich porovnání s nejnovějšími metodami.

  • Czech name

    Stabilizace piva a stáčení do přepravních obalů

  • Czech description

    Přednáška na workshopu Filtrace, stáčení, stabilizace a skladování piva – teorie a požadavky na kvalitu procesů, Nošovice, 1.-2.12.2017. Příspěvek zahrnuje základní metody stabilizace piva. Dvě hlavní skupiny látek jsou prekurzory zákalů - bílkoviny a třísloviny. Odstranění těchto zákalotvorných látek z piva lze několika metodami např.: adsorpcí během křemelinové filtrace, adsorpcí v odděleném filtračním kroku, sedimentací nebo enzymaticky.Přednáška o stáčení piva, zaměřeno na spodně kvašený ležák. Důraz byl kladen na nejrozšířenější technologie a jejich porovnání s nejnovějšími metodami.

Classification

  • Type

    O - Miscellaneous

  • CEP classification

  • OECD FORD branch

    21101 - Food and beverages

Result continuities

  • Project

  • Continuities

    I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Others

  • Publication year

    2017

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů