Beer stabilization
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F15%3A%230001168" target="_blank" >RIV/60193697:_____/15:#0001168 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Filtrace a stabilizace
Original language description
Příspěvek zahrnuje základní metody stabilizace piva. Dvě hlavní skupiny látek jsou prekurzory zákalů - bílkoviny a třísloviny. Odstranění těchto zákalotvorných látek z piva lze několika metodami např.: adsorpcí během křemelinové filtrace, adsorpcí v odděleném filtračním kroku, sedimentací nebo enzymaticky. Přednáška pro odbornou veřejnost na semináři "Filtrace, stáčení, stabilizace a skladování piva-Teorie a požadavky na kvalitu procesů", Nošovice ,11.12.-12.12. 2015.
Czech name
Filtrace a stabilizace
Czech description
Příspěvek zahrnuje základní metody stabilizace piva. Dvě hlavní skupiny látek jsou prekurzory zákalů - bílkoviny a třísloviny. Odstranění těchto zákalotvorných látek z piva lze několika metodami např.: adsorpcí během křemelinové filtrace, adsorpcí v odděleném filtračním kroku, sedimentací nebo enzymaticky. Přednáška pro odbornou veřejnost na semináři "Filtrace, stáčení, stabilizace a skladování piva-Teorie a požadavky na kvalitu procesů", Nošovice ,11.12.-12.12. 2015.
Classification
Type
O - Miscellaneous
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Others
Publication year
2015
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů