Influence of excessive heat load on sensory stability of beer (brewing, beer pasteurization).
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F17%3AN0000148" target="_blank" >RIV/60193697:_____/17:N0000148 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Vliv nadměrné tepelné zátěže na senzorickou stabilitu piva (varní proces, pasterace piva).
Original language description
Přednáška na workshopu Faktory ovlivňující senzorickou a koloidní stabilitu piva, Praha, 6.-7.1.2017. Byla prezentován vliv nadměrné tepelné zátěže na senzorickou stabilitu piva v průběhu varního procesu a pasterace piva).
Czech name
Vliv nadměrné tepelné zátěže na senzorickou stabilitu piva (varní proces, pasterace piva).
Czech description
Přednáška na workshopu Faktory ovlivňující senzorickou a koloidní stabilitu piva, Praha, 6.-7.1.2017. Byla prezentován vliv nadměrné tepelné zátěže na senzorickou stabilitu piva v průběhu varního procesu a pasterace piva).
Classification
Type
O - Miscellaneous
CEP classification
—
OECD FORD branch
21101 - Food and beverages
Result continuities
Project
—
Continuities
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Others
Publication year
2017
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů