Diversity of Beer Styles - Technology and Sensory Profiles
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F17%3AN0000153" target="_blank" >RIV/60193697:_____/17:N0000153 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Diverzita pivních stylů – technologie a senzorika
Original language description
Přednáška na workshopu Pivovarství u nás v kontextu s evropským vývojem, současnost českého pivovarství, Praha, 3.-4.3.2017. Byly představeny základní pivní styly, jejich technologie a senzorický profil piv.
Czech name
Diverzita pivních stylů – technologie a senzorika
Czech description
Přednáška na workshopu Pivovarství u nás v kontextu s evropským vývojem, současnost českého pivovarství, Praha, 3.-4.3.2017. Byly představeny základní pivní styly, jejich technologie a senzorický profil piv.
Classification
Type
O - Miscellaneous
CEP classification
—
OECD FORD branch
21101 - Food and beverages
Result continuities
Project
—
Continuities
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Others
Publication year
2017
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů