All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Complex insight into the behavior of polyphenol compounds in wort boiling

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F19%3AN0000027" target="_blank" >RIV/60193697:_____/19:N0000027 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Komplexní pohled na chování polyfenolových látek při chmelovaru

  • Original language description

    V pilotních varních pokusech (200 l) světlého českého ležáku bylo testováno 7 variant chme-lovaru (atmosférický, tlakový, dynamický tlakový, chmelení peletami, CO2 extraktem a kombinací obou). Byla sledováno dynamika extrakce různých skupin polyfenolových látek při chmelovaru, změn a transferu do mladiny a dále do piva. Prenylflavonoidy, flavanoly, flavonoly a jejich glykosi-dy byly stanoveny metodou kapalinové chromatografie ve spojení s hmotnostní spektrometrií s vysokým rozlišením (LC-HR/MS) s přípravou vzorků metodou QuEChERS.

  • Czech name

    Komplexní pohled na chování polyfenolových látek při chmelovaru

  • Czech description

    V pilotních varních pokusech (200 l) světlého českého ležáku bylo testováno 7 variant chme-lovaru (atmosférický, tlakový, dynamický tlakový, chmelení peletami, CO2 extraktem a kombinací obou). Byla sledováno dynamika extrakce různých skupin polyfenolových látek při chmelovaru, změn a transferu do mladiny a dále do piva. Prenylflavonoidy, flavanoly, flavonoly a jejich glykosi-dy byly stanoveny metodou kapalinové chromatografie ve spojení s hmotnostní spektrometrií s vysokým rozlišením (LC-HR/MS) s přípravou vzorků metodou QuEChERS.

Classification

  • Type

    J<sub>ost</sub> - Miscellaneous article in a specialist periodical

  • CEP classification

  • OECD FORD branch

    40401 - Agricultural biotechnology and food biotechnology

Result continuities

  • Project

    <a href="/en/project/LO1312" target="_blank" >LO1312: Sensory Research Centre in Prague and Brewhouse for research and development - sustainability and development</a><br>

  • Continuities

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Others

  • Publication year

    2019

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Name of the periodical

    KVASNÝ

  • ISSN

    2571-3868

  • e-ISSN

  • Volume of the periodical

    1

  • Issue of the periodical within the volume

    5

  • Country of publishing house

    CZ - CZECH REPUBLIC

  • Number of pages

    9

  • Pages from-to

    3-11

  • UT code for WoS article

  • EID of the result in the Scopus database