All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Varieties of spring barley in the Czech Republic

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F19%3AN0000109" target="_blank" >RIV/60193697:_____/19:N0000109 - isvavai.cz</a>

  • Alternative codes found

    RIV/60193697:_____/18:N0000084

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Odrůdy ječmene jarního v České republice

  • Original language description

    Kapitola v knize - v kapitole jsou uvedeny popisy odrůd jarního a ozimého ječmene, které byly v roce 2019 v České republice nejrozšířenější nebo které byly v tomto roce registrovány. V České republice byly po sklizni 2018 registrovány sladovnické odrůdy jarního ječmene: Cosmopolitan, Ismena, Klarinete, Laureate, LG Aurus, Runner. Psota, V., Dvořáčková, O., Nečas, M., Musilová, M.: Odrůdy ječmene jarního v České republice. In: Fratík, F. (ed.): Pivovarský kalendář 2020. Praha, VÚPS, 2019. 360. ISBN 978-80-86576-88-6

  • Czech name

    Odrůdy ječmene jarního v České republice

  • Czech description

    Kapitola v knize - v kapitole jsou uvedeny popisy odrůd jarního a ozimého ječmene, které byly v roce 2019 v České republice nejrozšířenější nebo které byly v tomto roce registrovány. V České republice byly po sklizni 2018 registrovány sladovnické odrůdy jarního ječmene: Cosmopolitan, Ismena, Klarinete, Laureate, LG Aurus, Runner. Psota, V., Dvořáčková, O., Nečas, M., Musilová, M.: Odrůdy ječmene jarního v České republice. In: Fratík, F. (ed.): Pivovarský kalendář 2020. Praha, VÚPS, 2019. 360. ISBN 978-80-86576-88-6

Classification

  • Type

    O - Miscellaneous

  • CEP classification

  • OECD FORD branch

    21101 - Food and beverages

Result continuities

  • Project

  • Continuities

    N - Vyzkumna aktivita podporovana z neverejnych zdroju

Others

  • Publication year

    2019

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů