Barley and malt
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F20%3AN0000037" target="_blank" >RIV/60193697:_____/20:N0000037 - isvavai.cz</a>
Alternative codes found
RIV/60193697:_____/12:#0000767 RIV/60193697:_____/16:N0000055 RIV/60193697:_____/17:N0000115 RIV/60193697:_____/18:N0000060 and 3 more
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Ječmen a slad
Original language description
Kapitola v knize - V kapitole jsou uvedeny popisy odrůd jarního a ozimého ječmene, které byly v roce 2020 v České republice nejrozšířenější nebo které byly v tomto roce registrovány. Dále je zde uvedena základní charakteristika zkušebních stanovišť a řada statistických údajů o produkci osiva odrůd ječmene, výrobě, dovozu a vývozu ječmene a sladu a cenách ječmene v roce 2019 a v letech předchozích. In Psota V. (ed.): Ječmenářská ročenka 2020, VÚPS, Praha 2020,str.24-162, ISBN 978-80-86576-91-6.
Czech name
Ječmen a slad
Czech description
Kapitola v knize - V kapitole jsou uvedeny popisy odrůd jarního a ozimého ječmene, které byly v roce 2020 v České republice nejrozšířenější nebo které byly v tomto roce registrovány. Dále je zde uvedena základní charakteristika zkušebních stanovišť a řada statistických údajů o produkci osiva odrůd ječmene, výrobě, dovozu a vývozu ječmene a sladu a cenách ječmene v roce 2019 a v letech předchozích. In Psota V. (ed.): Ječmenářská ročenka 2020, VÚPS, Praha 2020,str.24-162, ISBN 978-80-86576-91-6.
Classification
Type
O - Miscellaneous
CEP classification
—
OECD FORD branch
21101 - Food and beverages
Result continuities
Project
—
Continuities
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Others
Publication year
2020
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů