All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Prediction of gushing in malt

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F19%3AN0000117" target="_blank" >RIV/60193697:_____/19:N0000117 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Predikce gushingu ve sladu

  • Original language description

    Poster na odborné konferenci 28. Pivovarsko-sladařské dny, 31.10. - 1. 11. 2019, Plzeň. Primární gushing je definován jako bouřlivé a nekontrolované přepěnění baleného piva, způsobené kontaminací výchozích surovin, zejména ječmene a sladu. V letech 2015 – 2018 byla studována predikce gushingu ve sladu. Monitoring byl zaměřen na dynamiku gushingového potenciálu v meziproduktech výroby sladu a vztah mezi gushingem a dalšími parametry sladu. Dále byl sledován vliv ošetření zrna ječmene jarního a z něj vyrobeného sladu nízkoteplotním plazmovým výbojem na gushingový potenciál sladu.

  • Czech name

    Predikce gushingu ve sladu

  • Czech description

    Poster na odborné konferenci 28. Pivovarsko-sladařské dny, 31.10. - 1. 11. 2019, Plzeň. Primární gushing je definován jako bouřlivé a nekontrolované přepěnění baleného piva, způsobené kontaminací výchozích surovin, zejména ječmene a sladu. V letech 2015 – 2018 byla studována predikce gushingu ve sladu. Monitoring byl zaměřen na dynamiku gushingového potenciálu v meziproduktech výroby sladu a vztah mezi gushingem a dalšími parametry sladu. Dále byl sledován vliv ošetření zrna ječmene jarního a z něj vyrobeného sladu nízkoteplotním plazmovým výbojem na gushingový potenciál sladu.

Classification

  • Type

    O - Miscellaneous

  • CEP classification

  • OECD FORD branch

    10606 - Microbiology

Result continuities

  • Project

    <a href="/en/project/TE02000177" target="_blank" >TE02000177: Centre for Innovative Use and Strengthening of Competitiveness of Czech Brewery Raw Materials and Products</a><br>

  • Continuities

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Others

  • Publication year

    2019

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů