Prediction of gushing in malt
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F19%3AN0000117" target="_blank" >RIV/60193697:_____/19:N0000117 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Predikce gushingu ve sladu
Original language description
Poster na odborné konferenci 28. Pivovarsko-sladařské dny, 31.10. - 1. 11. 2019, Plzeň. Primární gushing je definován jako bouřlivé a nekontrolované přepěnění baleného piva, způsobené kontaminací výchozích surovin, zejména ječmene a sladu. V letech 2015 – 2018 byla studována predikce gushingu ve sladu. Monitoring byl zaměřen na dynamiku gushingového potenciálu v meziproduktech výroby sladu a vztah mezi gushingem a dalšími parametry sladu. Dále byl sledován vliv ošetření zrna ječmene jarního a z něj vyrobeného sladu nízkoteplotním plazmovým výbojem na gushingový potenciál sladu.
Czech name
Predikce gushingu ve sladu
Czech description
Poster na odborné konferenci 28. Pivovarsko-sladařské dny, 31.10. - 1. 11. 2019, Plzeň. Primární gushing je definován jako bouřlivé a nekontrolované přepěnění baleného piva, způsobené kontaminací výchozích surovin, zejména ječmene a sladu. V letech 2015 – 2018 byla studována predikce gushingu ve sladu. Monitoring byl zaměřen na dynamiku gushingového potenciálu v meziproduktech výroby sladu a vztah mezi gushingem a dalšími parametry sladu. Dále byl sledován vliv ošetření zrna ječmene jarního a z něj vyrobeného sladu nízkoteplotním plazmovým výbojem na gushingový potenciál sladu.
Classification
Type
O - Miscellaneous
CEP classification
—
OECD FORD branch
10606 - Microbiology
Result continuities
Project
<a href="/en/project/TE02000177" target="_blank" >TE02000177: Centre for Innovative Use and Strengthening of Competitiveness of Czech Brewery Raw Materials and Products</a><br>
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Others
Publication year
2019
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů