Evaluation of alpha and beta acids of Czech hops from the 2019 harvest
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F20%3AN0000039" target="_blank" >RIV/60193697:_____/20:N0000039 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Hodnocení obsahu alfa- a beta- kyselin českých chmelů ze sklizně 2019
Original language description
Jedná se o kapitolu 5.3 Hodnocení obsahu alfa- a beta- kyselin českých chmelů ze sklizně 2019 v odborné publikaci Chmelařská ročenka 2020 (Výzkumný ústav pivovarský a sladařský, Praha, ČR, 2020, str.319-323, ISBN 978-80-86576-89-3). Článek se zabývá screeningem obsahu alfa a beta kyselin ve sklizni českého chmele.
Czech name
Hodnocení obsahu alfa- a beta- kyselin českých chmelů ze sklizně 2019
Czech description
Jedná se o kapitolu 5.3 Hodnocení obsahu alfa- a beta- kyselin českých chmelů ze sklizně 2019 v odborné publikaci Chmelařská ročenka 2020 (Výzkumný ústav pivovarský a sladařský, Praha, ČR, 2020, str.319-323, ISBN 978-80-86576-89-3). Článek se zabývá screeningem obsahu alfa a beta kyselin ve sklizni českého chmele.
Classification
Type
O - Miscellaneous
CEP classification
—
OECD FORD branch
40401 - Agricultural biotechnology and food biotechnology
Result continuities
Project
—
Continuities
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Others
Publication year
2020
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů