Evaluation of alpha and beta acids of Czech hops from the 2020 harvest
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F21%3AN0000071" target="_blank" >RIV/60193697:_____/21:N0000071 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Hodnocení obsahu alfa- a beta- kyselin českých chmelů ze sklizně 2020
Original language description
Jedná se o kapitolu 5.3 Hodnocení obsahu alfa- a beta- kyselin českých chmelů ze sklizně 2020 v odborné publikaci Chmelařská ročenka 2021 (Výzkumný ústav pivovarský a sladařský, Praha, ČR, 2021, pp. 325-329, ISBN 978-80-86576-92-3). Článek se zabývá screeningem obsahu alfa a beta kyselin ve sklizni českého chmele.
Czech name
Hodnocení obsahu alfa- a beta- kyselin českých chmelů ze sklizně 2020
Czech description
—
Classification
Type
O - Miscellaneous
CEP classification
—
OECD FORD branch
40401 - Agricultural biotechnology and food biotechnology
Result continuities
Project
—
Continuities
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Others
Publication year
2021
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů