Evaluation of alpha and beta acids of Czech hops from the 2022 harvest
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F23%3AN0000068" target="_blank" >RIV/60193697:_____/23:N0000068 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Hodnocení obsahu alfa- a beta- kyselin českých chmelů ze sklizně 2022
Original language description
Jedná se o kapitolu 5.5 Hodnocení obsahu alfa- a beta- kyselin českých chmelů ze sklizně 2022 v odborné publikaci Chmelařská ročenka 2023 (Výzkumný ústav pivovarský a sladařský, a.s., Praha, ČR, pp. 302-307, 2023. ISBN 978-80-86576-98-5). Článek se zabývá screeningem obsahu alfa a beta kyselin ve sklizni českého chmele.
Czech name
Hodnocení obsahu alfa- a beta- kyselin českých chmelů ze sklizně 2022
Czech description
—
Classification
Type
O - Miscellaneous
CEP classification
—
OECD FORD branch
40401 - Agricultural biotechnology and food biotechnology
Result continuities
Project
—
Continuities
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Others
Publication year
2023
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů