All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Brewing liquor and its influence on beer quality - a review

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F20%3AN0000065" target="_blank" >RIV/60193697:_____/20:N0000065 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Varní voda a její vliv na kvalitu piva – review

  • Original language description

    Voda patří mezi základní suroviny piva a její chemické složení je klíčové pro výsledný organoleptický charakter piva. Článek definuje základní parametry varní vody, které jsou pro sládka nezbytné při posouzení vhodnosti vody pro varní účely. Tento článek shrnuje dosavadní znalosti o základních parametrech varní vody, jako jsou celková a přechodná, tvrdost, celková a zbytková alkalita a koncentrace některých minerálů a kovů, jednotlivé pojmy definuje a uvádí příklad ideálního složení varní vody pro tradiční český ležák.

  • Czech name

    Varní voda a její vliv na kvalitu piva – review

  • Czech description

    Voda patří mezi základní suroviny piva a její chemické složení je klíčové pro výsledný organoleptický charakter piva. Článek definuje základní parametry varní vody, které jsou pro sládka nezbytné při posouzení vhodnosti vody pro varní účely. Tento článek shrnuje dosavadní znalosti o základních parametrech varní vody, jako jsou celková a přechodná, tvrdost, celková a zbytková alkalita a koncentrace některých minerálů a kovů, jednotlivé pojmy definuje a uvádí příklad ideálního složení varní vody pro tradiční český ležák.

Classification

  • Type

    J<sub>ost</sub> - Miscellaneous article in a specialist periodical

  • CEP classification

  • OECD FORD branch

    21101 - Food and beverages

Result continuities

  • Project

  • Continuities

    I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Others

  • Publication year

    2020

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Name of the periodical

    KVASNÝ

  • ISSN

    2571-3868

  • e-ISSN

  • Volume of the periodical

    2

  • Issue of the periodical within the volume

    6

  • Country of publishing house

    CZ - CZECH REPUBLIC

  • Number of pages

    5

  • Pages from-to

    2-6

  • UT code for WoS article

  • EID of the result in the Scopus database