Technological, economic and senzorical aspects of quality of malt from barley harvest 2020
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F20%3AN0000077" target="_blank" >RIV/60193697:_____/20:N0000077 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Technologické, ekonomické a senzorické aspekty jakosti sladu ze sklizně ječmene 2020.
Original language description
Účastníci workshopu byli seznámeni s kvalitou sladovnického ječmene v roce 2020 na základě výsledků monitoringu kvality ječmene od pěstitelů a výsledků mikrosladování vzorků ječmene dodaných sladovnami a pivovary.
Czech name
Technologické, ekonomické a senzorické aspekty jakosti sladu ze sklizně ječmene 2020.
Czech description
Účastníci workshopu byli seznámeni s kvalitou sladovnického ječmene v roce 2020 na základě výsledků monitoringu kvality ječmene od pěstitelů a výsledků mikrosladování vzorků ječmene dodaných sladovnami a pivovary.
Classification
Type
W - Workshop organization
CEP classification
—
OECD FORD branch
21101 - Food and beverages
Result continuities
Project
—
Continuities
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Others
Publication year
2020
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Event location
Brno
Event country
CZ - CZECH REPUBLIC
Event starting date
—
Event ending date
—
Total number of attendees
19
Foreign attendee count
—
Type of event by attendee nationality
CST - Celostátní akce