Current data on quality of barley and malt from harvest 2021
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F21%3AN0000033" target="_blank" >RIV/60193697:_____/21:N0000033 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Aktuální informace o kavlitě ječmen a sladu 2021
Original language description
Účastníci workshopu byli seznámeni s kvalitou sladovnického ječmene v roce 2021 na základě výsledků monitoringu kvality ječmene od pěstitelů a výsledků mikrosladování vzorků ječmene dodaných sladovnami a pivovary.
Czech name
Aktuální informace o kavlitě ječmen a sladu 2021
Czech description
—
Classification
Type
W - Workshop organization
CEP classification
—
OECD FORD branch
21101 - Food and beverages
Result continuities
Project
—
Continuities
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Others
Publication year
2021
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Event location
Brno
Event country
CZ - CZECH REPUBLIC
Event starting date
—
Event ending date
—
Total number of attendees
15
Foreign attendee count
—
Type of event by attendee nationality
CST - Celostátní akce