Method of preparing an alcoholic beverage based on beer with reduced gluten-containing and gluten-free alcoholic beverage prepared in this manner
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F21%3AN0000089" target="_blank" >RIV/60193697:_____/21:N0000089 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
slovinština
Original language name
Spôsob prípravy alkoholického nápoja na báze piva so zníženým obsahom lepku a alkoholický nápoj na báze piva so zníženým obsahom lepku pripravený týmto spôsobom
Original language description
Vynález sa týka spôsobu prípravy alkoholického nápoja na báze piva so zníženým obsahom lepku. Vynález sa ďalej týka aj alkoholického nápoja na báze piva so zníženým obsahom lepku pripraveného týmto spôsobom. Prebiehajú rokovania s potenciálnymi výrobcami.
Czech name
—
Czech description
—
Classification
Type
P - Patent
CEP classification
—
OECD FORD branch
21101 - Food and beverages
Result continuities
Project
—
Continuities
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Others
Publication year
2021
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Patent/design ID
288926
Publisher
SK001 -
Publisher name
Industrial Property Office of the Slovak Republic
Place of publication
Banská Bystrica
Publication country
SK - SLOVAKIA
Date of acceptance
Dec 13, 2021
Owner name
Výzkumný ústav pivovarský a sladařský, a.s., DIO Latina s.r.o.
Method of use
A - Výsledek využívá pouze poskytovatel
Usage type
O - Doposud nevyužívaný výsledek