Activities of analytical commissions EBC, MEBAK and ASBC
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F22%3AN0000078" target="_blank" >RIV/60193697:_____/22:N0000078 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Aktivity analytických komisí EBC, MEBAK a ASBC
Original language description
Předmětem přednášky je představení nových metod, které aktuálně komise vyvíjí, např. „Stanovení hořkosti studeně chmelených piv“, „Příprava kongresní sladiny isotermicky“ nebo „Predikce senzorické stability piva“. Prezentováno na akci 29. Pivovarsko-sladařské dny, Plzeň, 2022.
Czech name
Aktivity analytických komisí EBC, MEBAK a ASBC
Czech description
—
Classification
Type
O - Miscellaneous
CEP classification
—
OECD FORD branch
10406 - Analytical chemistry
Result continuities
Project
—
Continuities
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Others
Publication year
2022
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů